• Tommaseova 10, 52100 Pula - Hrvatska
  • +385 52 393990
  • Istarska kuhinja
    Dobrodošli u restoran Vulin!
  • Morski specijaliteti
  • Plodovi mora
  • Restoran Istra
    Odabrana jela
  • Odabrana vina
  • Villa Vulin
  • Svjetska vina
  • Vrhunski gastro uzitak
    Vrhunska usluga
  • Hrvatska vina
  • Villa Vulin
  • Fine dining Pula
  • Villa Vulin
Kuhinja i restoran

Iako obiluje raznim namirnicama i specijalitetima, naša kuhinja je više od pukog izobilja. Jelovnike i ponudu oduvijek kreiraju prvaci kuhinje naših prostora. Stoga je restoran Ville Vulin dobio preporuke mnoštva svjetskih vodiča.

Mediteranska kuhinja

U vilu i restoran ulože se mnogo pažnje u svim aspektima. Tijekom izgradnje i opremanja restorana pazilo se na mnoštvo prostorno-funkcionalnih detalja koji utječu na produktivnost kuhinje. Opremanje je dovršeno ugradnjom aparature i opreme vrhunskih proizvođača.

Značajan tim

Naše osoblje je tim respektabilnih stručnjaka iz raznih oblasti gastronomskog svijeta. Kruh i tjestenine su proizvod naše kuće. Trenutna priprema jela. Izbor vina po slijedovima. Odabir prepustite našem somelijeru. Ljubazno vas molimo da rezervirate svoj stol. Cijene su izražene u kunama. PDV je uračunat u cijenu. Poštovani gosti, Obavještavamo vas da sukladno članku 8. Zakona o zaštiti potrošača, eventualne prigovore možete uputiti e-poštom ili faksom. Pisani odgovor poslat ćemo vam najkasnije petnaest dana od primitka prigovora.

Jelovnik "ISTARSKA GASTRONOMSKA PRIČA"


ISTARSKI PRŠUT NA STALKU
SUHI OMBOLO
ISTARSKA KOBASICA
FILET OD BOŠKARINA U MASLINOVOM ULJU
SALATA OD FOLPI
KARPAČO OD HOBOTNICE
MARINIRANI REPOVI JADRANSKIH ŠKAMPA
SVJEŽE JADRANSKE ŠKOLJKE NA LEDU
SARDELE NA SAVOR
MARINIRANI FILET ORADE U MALVAZIJI


MANEŠTRA S BOBIĆIMA
JUHA OD GOVEĐEG REPA S FIDELINIMA
JUHA OD ČEŠNJAKA
JUHA OD PLEMENITE JADRANSKE RIBE


RAVIOLI SA ŽGVACETOM OD DOMAĆE KOKOŠI
PLJUKANCI S PRŠUTOM I ŠPAROGAMA
FUŽI S UMAKOM OD BOŠKARINA
NJOKI S JELENOM
TALJATELE S BIJELIM SAMONIKLIM TARTUFIMA
BAKALAR S POSUTICAMA
ŠURLICE SA ŠKAMPIMA
CRNI RIŽOTO SA SIPOM
PEDOĆI I DONDOLE NA BUZARU


SVJEŽA PEČENA RIBA S KRUMPIRIMA
PUNJENI DOMAĆI KALAMARI S PRŠUTOM I SIROM
FILET PALAMIDE S KAPULOM
BRODET OD JADRANSKE RIBE S PALENTOM
KOZLIĆ U LONCU SA ZELJEM
OSOBUKO OD TELETA S FAROM
JANJEĆA KOLJENICA S JEČMOM I KRUMPIROM
NONINA KANAVACA
TAGLIATA OD BOŠKARINA S TARTUFOM


PINCA U BISKI
POVETICA
KROŠTULE S RAKIJOM
FRITULE
LABINSKI KRAFI CARSKE MRVICE
MAKOVNJAČA
ŠTRUDEL OD JABUKA
ISTARSKA SUPA
NJOKI S MARMELADOM


OVČJI SIR
KOZJI SIR
KRAVLJA SKUTA
SIR S TARTUFIMA
PAŠKI SIR


FLAMBIRANI ŠATOBRIJAN (za dvije osobe)
FLAMBIRANI FILET SVJEŽEG LOSOSA "BARBARA"
FLAMBIRANI JANJEĆI KARE U UMAKU OD JOGURTA
FLAMBIRANI FILET BRANCINA


MESNI FONDI
RIBLJI FONDI
VOĆNI FONDI


TAPASI S PRŠUTOM
TAPASI S KAVIJAROM
TAPASI S DIMLJENIM LOSOSOM
TAPASI S PLEMENITIM SIROM
TAPASI S KREMOM OD TARTUFA
TAPASI S PATEOM OD RIBE
TAPASI S PATEOM OD GUŠČIJE JETRE
TAPASI S REPOVIMA ŠKAMPA
TAPASI SA SKUTOM


SVJEŽE SEZONSKE SALATE
RAJČICA
RUKOLA
MATOVILAC


MIZO-JUHA
JUHA OD JEČMA I ŠPINATA
ZELENI REZANCI S VRGANJIMA I PESTOM OD PINJOLA
GOMOKU-RIŽA
PANIRANA MOCARELA NA RIGI
FETUČINE SA ŠITAKE-GLJIVAMA I DIMLJENIM TOFUOM

Restaurant Vulin